Meslek Lisesi Öğrencileri Hayata Dokunuyor Projesi

06.01.2023 132

Genel Müdürlüğümüz tarafından 2017 ylından itibaren uygulanmaya başlayan "Meslek Lisesi Öğrencileri Ailerimizle Buluşuyor" projesinin kapsamı genişletilmiş ve 2023 yılında "Meslek Lisesi Öğrencileri Hayata Dokunuyor Projesi" ismiyle devam etmektedir. Proje kapsamında öğrencilerimizin sahip oldukları milli, manevi, ahlaki, insani ve kültürel değerleri geliştirmeleri; yardımlaşma, kardeşlik, merhamet, vicdan, birlik ve beraberlik duygularının pekiştirilmesi ve geliştirilmesi amacıyla öğretmenlerimizle birlikte mahallemizde, ilçemizde ve ilimizde tespit edilen ihtiyaç sahibi kişilerin hayatlarını kolaylaştırıcı bilgilendirme, yardım ve manevi dokunuşları kapsayan faaliyetlerde bulunacaklardır. İlgili projeye destek sunmak isteyen velilerimizi okulumuza bekliyoruz.